Nieuws

RVG Woningen Groep wordt RVG Real Estate (Persbericht, mei 2008)

Vastgoedbelegger en -ontwikkelaar RVG Woningen Groep verandert van naam in RVG Real Estate. De naamswijziging biedt ruimte aan de groei van de onderneming. RVG Real Estate richt de focus op Europa èn koestert de ambitie om de bedrijfsactiviteiten in de breedte verder uit te bouwen.

 

RVG Real Estate zetelt in Oosterbeek en heeft een nevenvestiging in Amsterdam. Sinds 2000 is de organisatie een innovatieve investeerder in (sociale huur)woningen en ontwikkelaar van koopwoningen en gaat partnerships aan met woningcorporaties. De kennis van de vastgoedmarkt en de financiële markten geeft voor de corporaties meerwaarde aan die partnerships.

 

RVG Real Estate voert twee labels: RVG Woningen en RVG Development. RVG Woningen exploiteert duizenden woningen door heel Nederland. Verouderde complexen krijgen een nieuwe toekomst doordat RVG Woningen in deze woningen en hun omgeving investeert. RVG Development ontwikkelt woningbouw en combinatieprojecten, al dan niet in samenwerkingsverbanden. Inmiddels heeft RVG Development een ontwikkelingsportefeuille van circa € 150 miljoen opgebouwd.

 

Faruk Kinran, algemeen directeur van RVG Real Estate over de nieuwe naam: ‘We zijn druk bezig ons te oriënteren op èn onze activiteiten uit te breiden in het buitenland. Het is daarom belangrijk om een naam te hebben die ook buiten onze landsgrenzen de bedrijfsactiviteiten helder en herkenbaar communiceert. Daarnaast verwachten we op termijn ons palet aan diensten te versterken. Onder de paraplu van RVG Real Estate is dat eenvoudiger dan onder onze oude naam, die geen recht zou doen aan al onze activiteiten.’


Bezoekadres

Ratio 16
6921 RW Duiven

T 026 - 363 92 55