Leefomgeving

Verbeteren leefomgeving

 

RVG Woningen is gespecialiseerd in de individuele verkoop van huurwoningen aan particulieren. Dat wil ze zodanig doen, dat er zowel tevreden huurders als kopers zijn. Voor beide groepen is de leefomgeving van cruciaal belang en bepaalt dit een groot deel van het woongenot. Daarom investeert RVGW in de verbetering daarvan.

 

Een voorbeeld daarvan is de renovatie van 55 woningen in Marum (Groningen). Er was nogal wat achterstallig onderhoud en de vorige eigenaar had zelfs al plannen voor de sloop. RVG Woningenheeft echter alle woningen voorzien van complete gevelisolatie, nieuwe kozijnen, stukadoorswerk, nieuwe schuifpui, nieuwe voordeur en het geheel in frisse en vrolijke kleuren geschilderd. De huurders waren zeer tevreden en potentiële kopers stonden in de rij.

 

De heer F. Pruim, destijds voorzitter van de bewonerscommissie, vertelt over de samenwerking met RVGW; ‘De vorige eigenaar wilde eigenlijk niets meer en dat maakte het moeilijk communiceren. We kregen ook weinig voor elkaar. Zelfs een daklekkage of CV storing werd pas na weken of maanden verholpen. Als je dan zelf initiatief nam door een bedrijf te bellen, kreeg je het later nooit meer vergoed. Toen RVGW de woningen overnam, bleef de beheerder hetzelfde, maar via mevrouw van der Veer-Mur van RVGW konden we toen wel dingen gedaan krijgen. Zij maakte haar toezeggingen ook altijd waar. Daardoor is het wonen hier zeker aantrekkelijker geworden.’

Bezoekadres

Ratio 16
6921 RW Duiven

T 026 - 363 92 55